Regionaal Archief Zutphen

Archieven van de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen

Zoeken door alles

Veelgestelde vragen

03.jpg
 • Hoe neem ik contact op met het archief?
  • U kunt uw vraag stellen per email of per telefoon. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier, een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 14 0575 (zonder kengetal).

 • Ik krijg geen telefonisch contact, wat nu?
  • Gesprekken komen binnen bij de telefooncentrale van de gemeente Zutphen. Van daaruit wordt het gesprek doorgeleid naar de juiste medewerker van het RAZ. Studiezaalvragen (bijvoorbeeld over bouwtekeningen en voorouderonderzoek) kunnen alleen beantwoord worden van dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en op vrijdag van 10.00-13.00 uur. Natuurlijk kunt u deze vragen altijd stellen per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels het contactformulier.

   Woont u in het buitenland of belt u via XS4all of Skype? Dan is het mogelijk dat u problemen ervaart. Leest u dan de instructie op de webpagina van de gemeente Zutphen.

 • Wie bij het RAZ kan mijn vraag beantwoorden?
  • Dat is heel afhankelijk van de vraag! Iedere medewerker heeft zijn/haar expertises. Voor een overzicht kunt u een kijkje nemen op onze pagina Wie wij zijn. Afhankelijk van uw vraag, wordt u bij telefonisch contact doorverbonden met één van onze medewerkers. Wanneer u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zorgen wij dat u vraag door de juiste medewerker wordt opgepakt.

Contactgegevens

Spiegelstraat 13-17
7201 KA Zutphen
telefoon: 14 0575 (kengetal niet nodig)
e-mail: regionaalarchief@zutphen.nl

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Telefonisch bereikbaar:
dinsdag t/m donderdag tijdens openingstijden, vrijdag van 10.00 - 13.00 uur.

Werkgebied

kaartje