Regionaal Archief Zutphen

Archieven van de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen

Zoeken door alles

Nieuws

11.jpg

We werken aan een nieuwe site om het erfgoed van Zutphen en omgeving te ontsluiten. Op deze site vind je niet alleen informatie over het archief, maar ook bouwhistorische informatie over gebouwen, rapporten van archeologische opgravingen en museumstukken.

We vinden het erg belangrijk dat deze nieuwe site duidelijk en gebruikersvriendelijk is. Om dat zo goed mogelijk te bereiken, hebben we natuurlijk jullie hulp nodig. We zoeken mensen die het leuk vinden om de nieuwe site zo nu en dan aan een kritische blik te onderwerpen. Werkt alles wel? Kan ik vinden wat ik zoek? Zijn de afbeeldingen duidelijk?

Wie zoeken wij?

Of je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Zutphen, of alleen zo nu en dan een bouwvergunning nodig hebt: iedereen moet zich thuis voelen op onze nieuwe site. Natuurlijk is het van belang dat je thuis een internetverbinding hebt en een apparaat waarop je de nieuwe site kunt bekijken.

Heb je zin om samen met ons aan een prachtige site voor cultuurhistorisch Zutphen te werken? Geef je dan op als “tester”. Dit doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan zo nu en dan van ons een verzoek om even “mee te kijken”.

Welke gegevens hebben wij van jou nodig:

Naam
email-adres
Korte toelichting: Waarom wil je ons graag helpen?

We kijken uit naar jullie reacties!

Contactgegevens

Spiegelstraat 13-17
7201 KA Zutphen
telefoon: 14 0575 (kengetal niet nodig)
e-mail: regionaalarchief@zutphen.nl

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Telefonisch bereikbaar:
dinsdag t/m vrijdag tijdens openingstijden.

Werkgebied

kaartje